Job & Hannelore

Over Job &   Hannelore

Job is a father and walks a path of devotional service to spirit, his family and to transformational and ceremonial work. He carries a soft, grounded, masculine presence. Hannelore is a mother, sweet loving spirit and natural born space holder, the pure innocence of her voice touches many hearts. Together they are carriers of sacred songs and medicines and humble students of the Amazonian traditions. Having travelled all continents in deep partnership they found themselves back in their motherland the Netherlands where they grounded themselves to start a family. Seeking and exploring different traditions on the medicine path for some years, they found deep connection and opening when they met the Yawanawa tradition and the Dutch medicine tribe. They bring the love of their sacred union into the circle and together carry a space of safety and acceptance.

Deze lieve broeder en zuster komen samen met Malika de Uni ceremony assisteren. 

De dag na de ceremony is er de mogelijkheid om een Kambo te ontvangen van Job & Hannelore. 

Job is een ervaren IAKP Kambo Practitioner, die getraind is door master practitioner en hoofd van de IAKP, Karen Darke. Daarnaast heeft hij meerdere reizen naar Zuid Amerika ondernomen om dit prachtige medicijn te bestuderen binnen verschillende traditionele contexten.

Hannelore is Breathwork Practitioner en geboren space-holder. Ze heeft in de afgelopen jaren een prachtige band met Kambo opgebouwd door diepe eigen ervaring en ondersteuning van vele ceremonies.
Toegewijd aan een leven van transformatie, vrijheid en connectie reisden Job en Hannelore enkele jaren de hele wereld over als studenten van verschillende spirituele disciplines en Sacred Medicines.
Sinds 2018 zijn zij opnieuw een prachtige relatie aangegaan met Nederland, en delen zij hier graag hun passies.
Het is ons een grote eer om deze sacred space aan te kunnen bieden, en dit transformatieve en helende medicijn te mogen serveren.


Kambo Ceremonie

Wat gebeurt er in deze Ceremonies?
We werken met Kambo, een krachtig traditioneel Amazonisch Medicijn in een kleine groep met veel aandacht voor sharing en persoonlijk process.

Wij begeleiden deze ceremonie vanuit onze liefdevolle presence, onze krachtige persoonlijke band met Kambo en onze jarenlange ervaring in het ondersteunen van transformatieve processen.

Kambo is de afscheiding van de Giant Green Monkey Tree Frog, en wordt door de Amazonische stammen gebruikt zo lang als ze zich kunnen herinneren.

Ze gebruiken het om hun jacht vermogen te verbeteren, voor talloze gezondheidsvoordelen en om ‘Panema’ op te heffen. Iets wat zich het beste laat vertalen als ‘de donkere wolken die ons omringen’.

Wanneer we werken met een heldere intentie heeft Kambo de capaciteit om ons te helpen in onze volledige kracht te komen. We voelen ons vaak lichter, gezonder, met meer energie. We ervaren minder last van pijn en kunnen gemakkelijker omgaan met stress. We voelen ons emotioneel robuust en meer empowered. We hebben meer focus, en staan in heldere verbinding met ons levenspad.

Deze effecten zijn in meer of mindere mate merkbaar vanaf de eerste sessie, al ervaren de meeste mensen een opstapeling van de kracht als we in een periode meerdere sessies ontvangen. Het is alsof we een band ontwikkelen met de kikker, en hij ons iedere keer een sprong verder helpt, door met ons een diepere laag aan te kijken.

We kunnen bij de effecten van Kambo op dit moment niet over genezing spreken. Niet omdat we niet geloven in de helende kracht van Kambo, maar omdat er simpelweg niet genoeg klinisch onderzoek beschikbaar is om zulke claims te ondersteunen.